LOMI LOMI MASSAGE

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties. Net als bij een deep tissue massage worden tijdens de Lomi Lomi massage lange strijkingen en traditionele methodes afgewisseld om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanneer je enorme behoefte hebt aan ontspanning, zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN LOMI LOMI MASSAGE?

Anders dan bij een gewone massage is een Lomi Lomi massage meer spiritueel georiënteerd. Geheel volgens de Hawaiiaanse traditie. Op een langzame en kalme manier zal de masseur jouw hele lichaam kneden en masseren door middel van lange strijkingen met een afwisselende intensiteit. Diverse delen van het lichaam zullen gemasseerd worden, zoals je vingers, duimen, handpalmen, armen en ellebogen. Met het idee dat herinneringen en emoties zijn opgeslagen in iedere lichaamscel, worden de strijkingen op een traditionele methode uitgevoerd. Zo kan het lichaam tijdens de massage alle zorgen en gedachten laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.

GOED OM TE WETEN

Vergeet alles wat je weet over massages! Deze bijzondere massage komt namelijk niet in de buurt van een traditionele of klassieke massage. Zo is het bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat de masseur begint te neuriën tijdens de Lomi Lomi massage. Schrik dus niet en geef je over aan deze bijzondere ervaring. Het hoort allemaal bij de Hawaiiaanse traditie en er wordt aangenomen dat de lage, vibrerende energie helpt bij het stimuleren van het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

Op mentaal gebied kan een Lomi Lomi massage helpen wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma. Op fysiek niveau kan de Lomi Lomi massage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel je lichaam als je geest zullen dus opknappen van een heerlijke Lomi Lomi massage.

Tarief Lomi Lomi massage

90' I 95 euro

Massages op verplaatsing te bespreken.