BEDRIJFSMASSAGES

Bedrijfsmassage op het werk.

De Stoelmasseur komt met een draagbare massagestoel op locatie. Ik geef de stoelmassage over de kleding heen. En er is alleen maar een kleine aparte ruimte (ong. 2 bij 3) nodig. Met een fijn muziekje tover ik deze om tot een ontspannen ruimte voor de stoelmassage. De opzet van de stoelmassages is afhankelijk van de behoefte binnen het bedrijf. Ik hou het liefst 3 massages van 15 minuten per uur. Op deze manier zit er ruimte voor uitloop en evaluatie tussen de massages. Dat werkt wel zo relaxt. Dankzij mijn netwerk van masseurs, kan ik meerdere masseurs per opdracht regelen. Verder is het mogelijk om eenmalig massages af te nemen ter ontspanning. Maar stoelmassage is ook op regelmatige basis in te zetten. Hierdoor verminderen werkstress en werkgerelateerde klachten. Het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 stoelmassages per maand.

De massage

Een stoelmassage op het werk duurt 15-20 minuten. Ik werk met intekenlijsten die ik van te voren naar de opdrachtgever stuur.

De liefhebbers kunnen zich op een gewenst tijdstip inschrijven. Onderling ruilen op de dag zelf mag natuurlijk.

Ik begin met een intake, waarin ik eventuele klachten, aandachtsgebieden of problemen doorneem. Hierna neemt de werknemer plaats op de ergonomisch vormgegeven massagestoel. En geef ik een massagebehandeling van de rug, schouders, nek, armen en handen. Dit zijn de plekken waar stressklachten het meest tot uiting komen. Afhankelijk van de behoefte kan de massage aangepast worden. Ik kan bijvoorbeeld extra aandacht besteden aan bepaalde spanningspunten. Na afloop van de massage evalueren we de massage en is er ruimte voor nog wat extra advies. Bijvoorbeeld over een goede werkhouding en rek en strekoefeningen.

  • Massage op sportieve evenementen

  • Massage op beurzen

  • Massage op personeelsfeesten

Tarief bedrijfsmassages

Stoelmassages voor bedrijven vanaf min 5 personen

15' I 20 euro 

20' I 25 euro 

Bedrijven of evenementen organisaties voor grotere volumes kunnen mij contacteren voor een vrijblijvend offerte.